Trends & Tips

Stijl is persoonlijk en tijdloos

In tips zit wijsheid verborgen

Tips & tricks

Andere vrouwen dromen van schoenen, sieraden, ik droom van een doos met de perfecte pruik.’

Tip 1 – pruik op maat

Kies voor een haarstuk of pruik op jouw maat gemaakt. We hebben weliswaar standaardpruiken en kunnen je snel uit de nood helpen, maar iedere persoon is verschillend en daardoor is maatwerk steeds de beste oplossing.

Tip 2 – bevestiging is belangrijk

De wijze waarop een haarstuk bevestigd wordt is heel belangrijk. Onze ervaring heeft ons geleerd dat haarstukken op een makkelijke en toch onzichtbare wijze moeten kunnen aangebracht worden.

Tip 3 – wij kiezen voor Europees haar

Kies voor Europese haren en laat je niet verleiden door aanbiedingen – vaak héél goedkoop – met Aziatisch of synthetisch haar. Aziatische haren zijn stugger en passen daarom niet bij ons Europese uiterlijk.

Met synthetische haren kom je helemaal niet inde buurt van een natuurlijk uitzicht. Synthetische haarstukken laten je hoofdhuid vaak niet ‘ademen’ en zijn daarom eerder af te raden. Ook is de levensduur soms heel beperkt.

Tip 4 – persoonlijke begeleiding

Laat je persoonlijk begeleiden in het hele proces. Je Investeert namelijk in jezelf, streef naar het mooiste resultaat. Wij staan je bij, maar garanderen je ook dat er nadien soms nog kleine aanpassingen moeten gebeuren.

Portfolio

Trends

De samenwerking met Zinawigs verliep heel gemoedelijk en begripvol, niet opdringerig. Het geeft mij een heel goed gevoel, met mijn pruik perfect gelijkend op mijn echt haar van daarvoor. Eindelijk weer haar. Zo kan niemand zien dat ik een pruik heb. Dankjewel Zina!

– Kristel Van Rumste

Als recente klant van Zina Wigs kan ik vol overtuiging zeggen dat mijn ervaring buitengewoon positief was. Na mijn haarverlies door kanker zocht ik een pruik die mijn eigen haar nabootste. Zina overtrof mijn verwachtingen door haar persoonlijke touch en een pruik van uitstekende kwaliteit. Zeer aanbevolen.

– Petra Hofmeyer